Opzet van de cursus

samenlachen-400x600-curveVoor wie?

Baby’s vanaf vier weken tot 9 maanden met een van beide ouders.

Wanneer?

De cursus bestaat uit 4 lessen van 90 minuten*. Vier keer per jaar start een nieuwe cursus. Klik op ‘Data‘ of kijk op Facebook. *5-6 cursisten: 90 minuten, 3-4 cursisten: 60 minuten

Waar?

In de praktijkruimte voor kinderfysiotherapie,

Oude Caracasbaaiweg 93 in Salina of aan huis

De cursus

Bij de cursus wordt in elke les wordt een stukje van de babymassage aangeleerd die je gelijk op je kleintje toepast. Ook heeft elke les een thema waarin je info en tips krijgt over die eerste bijzonder periode met je kleintje. Zo leer je meer over de lichaamstaal van je baby, verschillende til- en draagtechnieken en soorten massageolie. Je krijgt ook tips voor buikkrampjes en huilgedrag. Verder doen we leuke ontspanningsoefeningen met je baby. Bij de cursus hoort ook een uitgebreide handleiding zodat je thuis kunt oefenen en alles kan nalezen. En natuurlijk is er ruimte om elkaars baby’s te bewonderen en ervaringen uit te wisselen! Elke les heeft een vaste, herkenbare opbouw in een rustige, ontspannen sfeer.

Groepslessen of individueel?

Je kunt je inschrijven voor de nieuwe groepscursus via mail (margot@birthandbaby.net) of het contactformulier. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen, bijvoorbeeld met moeders van de zwangerschapscursus. Vaak is het leuk om elkaar weer te ontmoeten na ieders bevalling en ervaringen uit te wisselen! Geef je wensen aan en ik kijk naar de mogelijkheden.

Vind je het fijn om thuis in baby’s vertrouwde omgeving de babymassage te leren? De massage wordt dan aangepast aan jouw behoeften en die van je kindje. Dit is een uitgebreide les van ruim 2 uur op een tijdstip dat voor jullie het beste uit komt.