Geboorte fotografie

De dag waarop je kindje ter wereld kwam, is een van de mooiste dagen uit je leven, vol waardevolle eerste momenten. Laat deze bijzondere gebeurtenis voor altijd vastleggen. Ontvang met geboortefotografie mooie blijvende herinneringen aan de geboorte van je baby, waar je nog vaak met plezier naar terug kijkt.

Geheel naar jullie wensen wordt de bevalling professioneel en met zorg vast gelegd. Deze wensen bespreken we uitgebreid tijdens een kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kunt stellen en zeker weet dat de reportage wordt zoals jullie in gedachten hebben. Als geboortefotograaf ben ik vervolgens voor jullie 4 weken lang 24/7 bereikbaar. Met een reportage vanaf het begin van de geboorteproces tot na de geboorte van jullie baby worden mooie herinneringen tastbaar. De ‘puzzelstukjes’ van de bevalling worden compleet als we na afloop de foto’s samen bekijken. Samen met een geboorteverhaal wordt deze dag er een om nooit meer te vergeten!

- ‘een goede geboortefotograaf is onzichtbaar tijdens het geboorteproces’-

Geboortefotografie kan apart geboekt worden, maar zeker ook in combinatie met geboortecoaching. Door mijn ruime ervaring als doula in het begeleiden van de bevalling en geboorte, is het voor mij ook een logische stap geweest om deze prachtige en intense momenten vast te gaan leggen in beeld. Foto’s zeggen vaak meer dan woorden.

Als je wel foto’s van alle eerste momenten van je baby wil, maar niet van je bevalling, boek dan de ‘Pril & Puur’- fotografie.

Wil je meer info over de mogelijkheden van geboortefotografie, evt met geboortecoaching ,en prijzen? Ik geef je graag advies. Laat een bericht achter op de contact pagina.

Geboortefotografie