Opfris lessen bij je volgende zwangerschap

opnieuw-zwanger-400x600-curve

Opnieuw Zwanger

Hoe ging het ook alweer? Ben je zwanger van je volgende kindje en heb je genoeg aan wat opfrislessen? De compacte cursus Opnieuw Zwanger biedt de mogelijkheid om in 3 uitgebreide lessen alle belangrijke dingen kort en krachtig te herhalen zodat je toch goed voorbereid bent op de bevalling.

Ideaal voor zwangeren die al een keer bevallen zijn, maar ook voor de drukbezette vrouw die geen zin heeft in een uitgebreide cursus.

De cursus:

De lessen zijn afwisselend; je krijgt gerichte informatie, met filmpjes en handige tips uit de praktijk. Ervaringen van de vorige bevalling worden besproken en aandachtspunten voor de komende bevalling worden geïnventariseerd. Op deze manier is er ook tijd voor specifieke vragen naast de belangrijkste thema’s zoals fasen van de bevalling, pijn- en pijnbestrijding, houdingen, complicaties, eerste contact met je baby en borstvoeding, grote broer of zus. Daarnaast doen we ademhalingstechnieken, ontspannings- en fit oefeningen. Ook ontvang je cursusmateriaal om thuis nog een door te lezen of te oefenen.

De opfrislessen uit deze praktische, leerzame cursus is geven je veel info en ‘tools’ in een relatief korte tijd. Zo ben je goed voorbereid en kun je met een rustig gevoel aan je (volgende) bevalling beginnen!