Zwanger cursus

Goed voorbereid op de bevalling!

 

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus die het beste bij jou past? De complete en compacte Zwanger cursus biedt die mogelijkheid!

Groepscursus

Elke eerste donderdag van de maand start een nieuwe kleinschalige groep. Zo krijg je de kans om goed voorbereid te zijn op je bevalling en de geboorte van je baby, afgestemd op jouw uitgerekende datum. Je ontmoet andere zwangeren waarmee je ervaringen en tips kan uitwisselen. Elke cursus heeft ook een partnerles. Dit alles in een comfortabele ruimte met airco op een centrale locatie op Salina.

Privé cursus

Je kunt de cursus ook privé doen; thuis, in je eigen vertrouwde omgeving, samen met je partner. Dan kun je alle vragen en onzekerheden die je hebt, bespreken op een tijdstip dat het jou uit komt. Ideaal voor zwangeren die niet zo veel tijd (meer) hebben, en ook voor zwangeren die niet kunnen of willen meedoen met een groepscursus.

Inhoud

De lessen zijn afwisselend. Je krijgt uitgebreide informatie met praktische filmpjes en handige tips over bijvoorbeeld de start van de bevalling, rol van de partner, pijn- en pijnbestrijding, eerste contact met je baby en borstvoeding. Daarnaast doen we elke les ademhalingstechnieken, ontspannings- en fit oefeningen.

Bij de cursus ontvang je een mooie cursusmap boordevol info.

Voordeel van deze praktische cursus is de persoonlijke aandacht. Met alle info en oefeningen ben je goed voorbereid en kun je met vertrouwen aan je bevalling beginnen!